fredag 30 januari 2009

tjena mittbena!

Har ingenting att säga er, förutom att Kakan spelar hos mig på bauer ikväll och att Steady Mobbin spelar på Bauer imorgon, svinbra kommer det att bli.
Jag skall på 30 år middag ikväll, sen bauer, och sen kommer resten av helgen bestå utav videoinspelning med Mofo.
Nu kör vi tycker jag.

onsdag 28 januari 2009

Det e min pöjk det!

Fäshion pt.III


Eftersom det är Fäshion week up in this place, så har The Sartorialist varit ute på Stockholms gator och fotat, tydligen gillade han mannen bakom klädmärket Lagom, Daniel Adams Ray outfit, det gör jag med!

måndag 26 januari 2009

I know what girls like

Loving it



Det är ju så sjuuukt mycket fäshion just nu, kanske på varenda blogg i världen, Paris kör sin Fäshion vecka och det gör Stockholm oxå nu. Grabbarna på kontoret springer ut och in ur våran walk in closet och bokstavligt valsar runt på kontorsgolvet i allt från klänningar från Cloé till Sneakers från Eco. Det är en så sjuk hets, det kastas privata fäshion inbjudningar mellan skrivborden, och alla lyssnar på Justice nya fäshion mix, som ni för övrigt hittar här, I´ll just loove it!

JOE LEAN


Det är många som har försökt på sig att göra Chopped & Screwed mixtapes i Sverige, men det är väldigt få som har lyckats. Äntligen så kommer helt otippat Sveriges Chopped & Screwed kung "Joe Lean" med det mäktigaste mixtapet jag har hört på jätte jätte länge.
Joe Lean är uppvuxen någonstans mellan skår, Lunden och Örgryte i Göteborg, jag ställer mig upp och saluterar dig Joe Lean.
Om ni vill hitta mer Chopped & Screwed och en massa bra R&B så hittar ni det här på ILUVRNB bloggen
ladda ner mixtapet "Operation Sverige vol 1"

3 RÄTT


LMFAO - I'm In Miami Bitch (NSFW)

Iron African "Used to Love Her" Official Video

Iron Africa


Iron Africa, ja jag vet inte riktigt vad jag ska börja, vet faktiskt inte så mycket om honom än, vet bara att han leverar extremt bra hiphop just nu. Jag upptäckte honom för första gången i helgen då han gästade på Shitxfaced mixtapet, jag känner igen hans röst väldigt mycket, det känns som om att det skulle kunna vara Wagie från Growing Pains, men detta har jag inte fått bekräftat än, eftersom musikproffesorn viet-naam inte har kommit in på kontoret än. Oavsett vem han är eller har varit, så känns det verkligen som han är här för att stanna den här gången. Jag tog mig friheten att lägga upp låten han gästade med på Shitxfaced mixtapet, låten heter "Believe" och du laddar ner den här

lördag 24 januari 2009

OoohWee


Man är lite trött idag efter gårdagens fullständigt sinnessjuka kväll på Bauer, rekord på alla fronter, över 600 personer under kvällen, jag fick hoppa in som diskare.
Tack Shitxfaced för en grym kväll och uppslutning, ladda ner deras mixtape här.
Ikväll gör vi om det när Systrarna Seth, Seths the world on fire!

fredag 23 januari 2009

Välj mej med Svante Lodén

Riktigt snygg video

Snart!

Det hade ju varit ganska skönt med sommar snart.





Love Face

Jag vill ha eran röst, gillar ni detta eller inte?

93.8 FM

Ratta in SR Metropol 93.8 kl.09-09.45 idag, då ska vi snacka lite om Lilla Jamaica.

torsdag 22 januari 2009

Detta är jätte jätte läskigt!

Ta dig tid att titta igenom hela videon.

Lunch hjärn gympa

Suicide its a Suicide

Rubens LP Illustrations

ett två tre på det fjärde ska det ske och på det femte smäller det!

onsdag 21 januari 2009

ColdJohn & PlayLegend

John Legend "Everybody Knows"

Coldplay "Life In Technicolor"

En för teamet



Vi har skaffat soft air guns här på kontoret, på våra ganska många kafferaster kan det bli en ganska hetsig stämning, alla på kontoret måste ta en kula för teamet igår var det min tur, Myggan sköt, lite läskigt att Myggan har en sådan van och avslappnad hållning till vapen, här skjuter han mig i benet.

tisdag 20 januari 2009

CHANGE CHANGE CHANGE



Idag är det den mest ovanligaste gråa Januari Tisdagen hittills för väldigt väldigt många människor, det kan hända att det är det även för dig och mig. Den här dagen kan utbringa kolossal glädje eller extrem kaos. Detta är en dag som jag tror dom flesta kommer att komma ihåg vad dom gjorde när Barack Obama svors in som Amerikas fyrtiofjärde president. Dom flesta som i allafall var födda 81 eller tidigare kommer antagligen ihåg vad dom gjorde när Olof Palme mördades den 28 Februari 1986. Ledarsidor och politiska redaktörer världen över har nu verkat rygga tillbaka lite, dom är nu mer kritiska till hur Obama skall klara av att genomföra alla sina löften, hur han skall få USA och mer eller mindre världen på fötter igen. Ledarskribenterna skriver idag att dom satsar pengar på att Obama kommer att dämpa förväntningarna och hoppet på honom under sitt installationstal.

Tro fan att han kommer att försöka att lugna ner folk lite, och försöka att få dom att förstå att det här kommer att ta tid, lång tid, antagligen så lång tid att vi inte kommer att uppleva, vad är det förresten vi inte kommer att uppleva? freden i mellanöstern? att ekonomin skall komma på fötter igen, energikrisen? klimatfrågan etc etc, självklart kommer han själv inte att kunna fixa allt det där, om han inte får sitta i 140 mandatperioder med ändlöst mycket pengar och bara ha ja sägare runtomkring honom.

Obamas agenda och hur han tar sig för den, eller vilken ända han börjar i, är inte det viktigaste tror jag, det viktigaste är att han har visat att allt är möjligt och att det faktiskt finns hopp om att göra bättre saker, oavsett om VI får uppleva det, så börjar det faktiskt på något sätt, förlåt mig att jag använder uttrycket "FÖRÄNDRINGEN" kl. 18.00 ikväll Svensk tid.

Nu kör vi!

måndag 19 januari 2009

lördag 17 januari 2009

kubism





Har varit iväg hela dagen och blivit fotad för ett väldigt galant märke som heter Uniforms for the dedicated, vi var ute i spring studios i Västberga, fantastiska lokaler för övrigt. Plåtningen var väldig rolig, vi jobbade mycket med kuber på huvuden. Ikväll blir det Vassa Eggen med Jeppe Körsbär & Bauer med Bjarni Boi.

fredag 16 januari 2009

Brrrr What happend to that boy!


Min gode vän Jiggy Joel, killen med helt vanliga 3D brillor på sig, bor numera i Norge, det är många som har undrat över vart han har tagit vägen, lugn bara lugn, han jobbar och sliter i Oslo, och snart är han även tillbaka bakom skivspelarna har han lovat.
Tjejen till höger på bilden, hon ligger och sover på våran soffa just nu och har inte planerat att bli dj eller att åka till Norge, svinskönt!

Duffel jacket


Det här håller sakta men säkert på att bli en fäshion blogg, det är ju egentligen inte meningen, men ibland finns det bara så mycket saker därute som man vill ha, som t.ex den här duffel bagen.

torsdag 15 januari 2009

Dagen i bilder




Lil Wayne är skitarg över att det inte finns mer plats på hans kropp att tatuera.
Nas & Kelis skall bli världen fräckaste rap-föräldrar.
Apor, gör det apor är bäst på.

Scoob Rock


Odd Project - Not A Roxstar from Yablo Productions on Vimeo.

Har alltid gillat Scoob Rock väldigt mycket, han har en röst och ett textspråk som oftast alltid gör mig intresserad, nu har han någon ny grupp som heter Odd Project´s, kolla in videon ovan.

Hjälte! Rikard Palm

onsdag 14 januari 2009

Dagens citat

"I centrum står Emma Johanssons eldiga unga feminist Lucky och hennes assistent, transan Tommie X spelad av Daniel Damberg, som till dåtida housemusik och efter mycket om och men tillåter att ridån lyfts för dj-setet. De hatar det för dess patriarkala normer och ideologi, för sitt mantra över att episka break måste ända i baskaggar och spottar ur sig Josh Wink-citatet: "Hahahahahahaha!" (hämtat från hans absurdistiska låt "Don't Laugh"). Men det finns också något annat som bultar och bråkar mitt i Kornéls spelningar, i de galet vackra valserna och i de farligt tillslutna läpparna. Något som vill ut och som bara sägs antydningsvis eller som stannat i en rytm, en melodi eller i ett sällsamt läte. Så okej då, tänker alla, och ger sig rakt ut på dansgolvet. För att hålla det på avstånd och avslöja det eller - vilket också händer - för att fullkomligt förlora sig i det."

Lugn nu! varför vill man beskriva musik på detta vis, låt musiken i sig själv göra jobbet och inte pratet runtomkring den.

Dagens citat är plockat rakt av ur Berns nyhetsbrev, som för övrigt inte alls brukar vara så här analt skrivna.

Ser däremot fram emot Prodigy´s spelning på berns likaså Pete Rock, och Top Billin med en tribute till Stevie Wonder då Dwele spelar live.

Flashing konst

LICHTFAKTOR


Väldigt långsamma slutare men väldigt snabba händer.
Kolla mer här

tisdag 13 januari 2009

När du trodde att allt var lugnt!



Bara en liten enkel grej jag vill påminna om, och det är att det kommer bli sjuuukt storslaget på Vassa på Lördag.

We built this city "lugn nu" version

The Return of the Blandband


Nu kan du göra ditt eget blandband igen, den enda skillnaden är att det är ett USB minne inbyggt i kasettbandet, olyckligtvis med bara 1 GB, men det är väl ungefär lika mycket låtar som man fick plats på ett C90 på.
Det kostar 20 pund och du kan göra din egen design.
Vill du ha ett, kolla här

Dagens citat

"Hedrad att bli inbjuden till att få vara LuddeLondons vän! Lev väl!"

Min Pappa

Lugn nu på riktigt!


Den kallas The Cadillac One!
Och den har allt som du aldrig kommer att få, det är Obamas nya G-Ride, han har extra blod med sig i den, dörren väger lika mycket som en boeing jet dörr, man kan spruta tårgas ur vindrutetorkarna, om jorden går under är den här bilen kvar.
dubbelklicka på bilden för förstoring.

Drive slow homie, drive slow!

måndag 12 januari 2009

Scarface "High Notes" Video



Sexual explicit content
Scarface tar rap videos till nästa nivå i form av mjukporr.

Lejon ,Tigrar & Björnar


Har lyssnat ganska mycket på Jazmine Sullivan den senaste tiden, hon växer mer och mer för varje lyssning, här får ni en mix med Fabolous på låten Lion, Tigers & Bears.
Ladda ner!

Dj vs Dj

Viet-Naam som även han är hyresgäst på kontoret, kom precis inrultande och var lite förbannad över att det hade kommit byggjobbare och ringt på hans dörr i morse vid 08.00 för att renovera badrummet, plötsligt skrek en av jobbargubbarna VIET-NAAAM, TJENA!
Då var det Dj Mendez som hade sadlat om rent karriärsmässigt, så nu skall dj mendez renovera dj viet-naams badrum under 3 veckor.

Lugn nu!

Death Of Autotune



LADDA NER HÄR!

Detta mixtapet är väldigt roligt, Roger Riley & Teddy Troutman är 2 stycken genialt roliga killar som tar autotune ett steg längre i deras mixtape "Death of autotune"
Vi får höra låtar som You got me, Shook Ones, One more chance och Simon Says i autotune format.

Dagens citat

"Jag har alltid gillat stora byxor och även om jag är inne i en tight period just nu så är mina jeans större den vanlige mannen på gatan."

petter

söndag 11 januari 2009

Bauer Weekends

Photobucket

ETT ÅR PÅ 40 SEKUNDER


One year in 40 seconds from Eirik Solheim on Vimeo.

Justice House


GENESIS † HOUSE from PLANDA on Vimeo.

Söndags Inspiration




Älskar Söndagar, Den sena frukosten är avklarad, kaffet ryker brevid mig, en röd prince tänds och inhaleras, läser DN, och ett tjugotal bloggar. Nip Tuck säsong 5 är färdig laddad, Slobodans spotifylista spelas varm i köket, det är Lugnt nu!

Stalker

En tjejkompis till mig fick detta sms av en kille hon har träffat EN gång.
"Ja kommer bli nice, asså du får inte tro att jag är en knas människa, för det är jag inte.Festar hårt på hyper bara.. Sen på vardagarna jobbar jag som platschef på ett bygge..Och tränar mycket och är en helt underbar gosig kille (smiley) själv då? Kramis"

konstig kille!

lördag 10 januari 2009

Dagens citat

Owning a PC is like having a wife. There is always something wrong with the bitch.
//Mofo

Älskade Kaah



LUGN NU!
Om jag hade haft hundra armar att salutera dig med kaah, så hade jag gjort det, men nu har jag bara två, och dom får du tusen gånger om. Låten är från tv-serien osynliga sår som sändes på Svt i November och låten heter "Som en blomma"
GENI!

fredag 9 januari 2009

Älskade Fibes!

Dagens Stjärt

Nu skall ni få se vilka 5 skivor jag lyssnar sönder just nu.




Skit i det här! lova mig det.


Alla kommer väl ihåg den klassiska dagisdansen, huvud, axlar, knä & Tå, knä och tå!
Nu vill tydligen några ta den här dansen till en helt ny nivå, dansen kallas just "huvud axlar knä & tå" detta är ju en dans man höll på med väldigt mycket i början av sitt liv, och det känns som att den skall stanna just i början av ens liv. Nästa gång jag kommer till Vassa Eggen och Myggan drar på den här låten, har jag svårt att tro att jag kommer undan om jag ställer mig helt seriöst och kör den här dansen, den enda levande person just nu i Sthlm som möjligtvis skulle komma undan med denna dans ute är Decida!

Så vi kan väl redan nu bestämma att vi inte gör något stort väsen av den här nya dansstilen.

3 Göteborgska hajk tips

Om du skall resa till Göteborg i vår, så är det bra att tänka på 3 saker som är ett måste att ha med sig, för att göra vistelsen så behaglig som möjligt.

1. Ett par fräcka seglar kicks (Converse’s Sea Star Ox fit)


2.
Ett par ganska fula hörlurar med den klassiska Göteborgs symbolen "ankaret" på.


3.
En svin stor kille som kan skydda dig från alla gangsters, var du än gör åk inte ut till Hisingen utan den här mannen.


Trevlig vistelse!

Hiphop Lego 2


torsdag 8 januari 2009

Ladd



Förstår ni vad grymt det här är, en laddar matta, man lägger sina uppladningsbara gadgets på den här och vipps så börjar den ladda dom, LUGN bara på vilken strålning den ger ifrån sig, säkert som att sitta vid en kraftledning i Gdansk.
En sån där vill jag ha!

Im gonna hunt you down

Jag är er hack i hälarna, nu vet jag var ni bor, och snart kommer jag och postar inlägg i eran brevlåda eller skriver kryptiska meddelanden i din tvättstuga, har nu fått reda på att jag har följande:
137 läsare i Stockholm
56 läsare i Göteborg
13 läsare i Västerås
5 läsare i Falun
3 läsare i Berlin
7 Läsare i Miami
13 läsare i malmö
1 Läsare i Stenkullen
3 läsare i Leipzig
1 läsare i Kairo
1 läsare i Ewell, var det nu ligger.

Kul vi ses i trapphuset vilken dag som helst.

Up In The Club


Svinmäktig låt med Lil Wayne & Swizz Beats Up In The Club

Nip Tuck



Fy fan vad bra det här kommer att bli, självklart sätter Kanye ton på den nya säsongen.

Hiphop Lego




Åk hem till Mamma & Pappa eller Pappa & Pappa eller spring upp på vinden, för att dom kommande dagarna kommer det komma en lite exklusive hiphop lego utställning här på bloggen.